terug

Onze tarieven verhogen in 2017. Toelichting.

Gepubliceerd op 2017-01-09 09:00:00.

Onze teams hebben zich sinds 2014 voortdurend ingezet om de ruimtes en het culturele programma van het Pass te vernieuwen. De voor het publiek toegankelijk gestelde vernieuwingen waren talrijk. In 2017 bieden wij onze bezoekers meer dan 2.0002 extra ruimte aan voor ontdekkingen. Onze tarieven zullen licht stijgen voor een betere afstemming met de omvang van het actuele en toekomstige aanbod.

Gasten die ons eerder bezochten zullen het vast beamen: het Pass is een buitengewone plaats met 12 fascinerende ruimtes, aangevuld met gebieden voor activiteiten waar onze animators het publiek begeleiden en op een ludieke wijze uitnodigen om fenomenen of wetenschappelijke onderwerpen te ontdekken.

De ervaring, zowel voorgesteld via de 12 ruimtes als de workshops, staat in het middelpunt van de positionering van ons aanbod. Wij doen er daarom alles aan om de interactieve faciliteiten te verbeteren en steeds weer nieuwe activiteiten aan de bezoekers voor te stellen.

In 2017 zullen maar liefs vijf nieuwe ruimtes worden geopend! Ook nemen wij een gebouw in gebruik dat eerder ontoegankelijk was voor het publiek. Een digitale lab, een lab-expo over chemie, een tentoonstelling over de relatie tussen de mens en de natuur ... kortom, alle ingrediënten zijn er om u met het gezin te vermaken en een spannende dag te laten beleven

Onze tarieven zullen licht stijgen om in gelijke tred te lopen met dit uitgebreide aanbod. Het tarief voor Volwassenen zal bijvoorbeeld overgaan van € 12,50 naar € 15,00. Het tarief voor Kinderen zal overgaan van € 9,50 naar € 10,00. U kunt uiteraard nog steeds geld besparen door uw tickets online te kopen.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor onze situatie en dat u door uw komst naar het Pass deze unieke plek, waar de wetenschappelijke cultuur en educatieve recreatie uitstekend samengaan, blijft steunen.

 

Arnaud De Coster
Directeur Communicatie & Marketing

Signature AD