The Place to Beach

Deze zomer is het Pass THE PLACE TO BEACH !

Op het programma: zand, zon en wetenschappen …

Tijdens de vakantie blijft het Pass de tentoonstellingen en permanente animaties voorstellen in de verschillende binnenruimtes, maar daarnaast wordt het “The place to beach” voor een mooie dag in de zon! Een uitnodiging om lekker te ontspannen in de tuinen van het Pass die volledig ingericht werden in het thema “strand”.

 • Mensen in rust :

  Wie zomer zegt, zegt ontspanning! Op het gras kan je in ligzetels of hangmatten genieten van het mooie weer. Je kan ook wat schuilen voor de zon in de tijdelijke hutjes die er voor de gelegenheid werden geplaatst.

 • De bal ligt in jouw kamp :

  Geen zomer zonder strandspelen! Geniet tijdens de twee maanden vakantie volop van buitenspelen.
  Waag je aan beachvolley, tafeltennis, tafelvoetbal of speedball, maak het mooiste zandkasteel of profiteer van de ballenbaden, een echte must voor de allerkleinsten.

 • Ludieke workshops:

  Elke dag kan je ook deelnemen aan een reeks activiteiten onder begeleiding van het team animatoren: robots programmeren, een huis bouwen van sponsen bakstenen, een epidemie uitroeien in het scheikundelabo, met de lasersnijder een stoffenzakje maken voor je zonnebril of aquarellen maken volgens een experimenteel protocol …  Er zijn activiteiten voor alle voorkeuren en alle leeftijden!

  Naast de gebruikelijke begeleide activiteiten kan je nu ook buiten een workshop volgen rond boten, om in het thema te blijven!

  De kleinsten kunnen al spelend kennismaken met de begrippen “zinken of drijven” en de groteren kunnen met recuperatiemateriaal een boot met voortstuwing maken.  Hun vindingrijkheid en verbeelding worden uitgedaagd: welke boot zal het snelst varen? Ontdek de animaties voor deze zomer

Wanneer ? Van 30/06 tot 31/08, elk dag van 10u00 tot 18u00!